123 Daar gaan we....video's

In dit programma vind als een soort: 'the making of' video's met achtergrondinformatie rond de inhoud van mijn boek "1, 2, 3 Daar gaan we....met vertrouwen het nieuwe tijdperk in' Met de pdf van het hoofdstuk dat besproken wordt.

2 Lessen

Geen voorkennis nodig

Voortgang

Niet begonnen

Google my Business 3-0

In deze cursus leer je hoe je Google my Business optimaal kunt inzetten voor je algemene SEO, je lokale SEO en je zichtbaarheid in Google Search, de zoekmachine, en in Google maps.

Het Belang van Observeren

Observeren is een vaardigheid die je onder alle omstandigheden van je leven van pas kan komen. Op je werk, in je persoonlijk leven, in je relatie. Overal waar goede communicatie en een goed inzicht in de omstandigheden van belang is. In dit 90-dagen programma train je je observatievermogen naar een hoger niveau.

De Impact van Dankbaarheid

Natuurlijk heb je in je jeugd geleerd om dank je wel te zeggen. En hoogstwaarschijnlijk doe je dat nog steeds. Al is het maar uit beleefdheid. Maar dankbaarheid als deel van je levenshouding is zoveel meer. In dit programma leer je in 7 stappen wat dankbaarheid te weeg brengt om je leven te verbeteren.

Geen voorkennis nodig

Preventief Gezond - Demo

Welkom bij de demo-omgeving van Funnelbox!

2 Lessen

Voortgang

Niet begonnen
Pen
>